Samenwerkingspartners

Verbinden met anderen

De RVOZ is een professionele ondernemersvereniging. De leden hebben ieder voor zich veel kennis en expertise in huis. Indien nodig kan de RVOZ ook terugvallen op de kennis, kunde en capaciteit van deskundige partners. Deze partners zijn, de gemeente Zoetermeer, VNO-NCW West, MKB Zuid Holland en de Kamer van Koophandel.

Gemeente Zoetermeer
Het RVOZ-bestuur heeft regelmatig economisch overleg met Zoetermeerse wethouders. Tijdens dit overleg worden de collectieve belangen van het bedrijfsleven in Zoetermeer besproken en behartigd.

VNO-NCW West
RVOZ-bestuursleden vervullen hun bestuurstaak naast hun bedrijfsmatige werkzaamheden. Bij complexe materie met landelijke impact waarmee zij als bestuurslid worden geconfronteerd is VNO-NCW West een deskundige partner.

MKB Zuid-Holland
RVOZ-bestuursleden vervullen hun bestuurstaak naast hun bedrijfsmatige werkzaamheden. Bij complexe materie waarmee zij als bestuurslid worden geconfronteerd is MKB Zuid-Holland een deskundige partner. De (vice)voorzitter van de RVOZ participeert in het bestuur van MKB Zuid-Holland.

Ter Zake Het Ondernemershuis
Ter Zake Het Ondernemershuis is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, gemeentelijke professionals en belangenorganisaties. Het stimuleert samenwerken aan een beter economisch klimaat. De RVOZ is een partner van Ter Zake Het Ondernemershuis. Overige partners zijn Gemeente Zoetermeer, Ondernemend 3B, Ondernemers Vereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN), Sociaal Economische Agenda (SEA) en Werkgeversservicepunt (WGSP) Zoetermeer. Voor meer informatie: www.tzho.nl

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870