Hardlopen door SnowWorld voor het goede doel

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Op zondag 8 juli aanstaande vindt de tweede editie plaats van de SnowWorld FunRun. Het hardloopevenement wordt gehouden in SnowWorld te Zoetermeer. De deelnemers lopen voor het goede doel, de Mentelity Foundation, de foundation van snowboarder Bibian Mentel, tweevoudig paralympisch kampioen van dit jaar. (Voor meer informatie klik op Lees meer)


Loop mee de skihelling op
Er zijn drie afstanden: 1,5 km Family Run, 5 en 10 km TrailRun, 5 en 10 km FunRun. Bij alle runs loop je over de sneeuw. Voor de echte liefhebber is er ook de Snow Mountain Challenge. Hierbij ren je 300 meter de skihelling op met een selecte groep. Om hieraan mee te kunnen doen dien je minimaal € 100,- donatiegelden op te halen voorafgaand aan het event. “Hoe gaaf is het wel niet om de skihelling op te rennen voor het goede doel!, zegt organisator Ruud van Eck. “En na afloop natuurlijk even je medaille laten graveren. Om vervolgens aan te sluiten bij de BBQ en het aprés-ski feestje met een toffe DJ!”
 
Mentelity Foundation
Sporten en bewegen is voor de meeste mensen heel normaal, maar met een lichamelijke beperking is dit niet altijd het geval en moet er gezocht worden naar oplossingen of speciale begeleiding. Bij de Mentelity Foundation denken ze altijd in mogelijkheden en niet in beperkingen. De kinderen en jongvolwassenen die bij de foundation terechtkomen, groeien zowel fysiek als mentaal na elke sportclinic.

Eigen donatiepagina
Het mooie aan het meedoen aan de SnowWorld FunRun volgens Edwin Spee, de man van Bibian en bestuurder van de foundation, is dat elke deelnemer zich persoonlijk kan inzetten. Middels het aanmaken van een individuele donatiepagina kan elke loper of businessteam geld ophalen in zijn of haar vriendenkring. Naast dat je sportief bezig bent, draag je dus gelijk bij aan een betere samenleving. “Hierdoor kan onze foundation nog meer mensen met een lichamelijke beperking laten sporten”, aldus Spee.

Meedoen
De SnowWorld FunRun is voor iedereen. Getrainde en niet getrainde lopers, maar ook voor bedrijven. Jong en oud loopt op de skihelling, waar je normaal als loper niet komt. Wil je dit ook meemaken? Meer informatie is te vinden op www.snowworldfunrun.nl

Sponsor worden? U kunt uw bedrijfsnaam op verschillende manieren koppelen aan dit te gekke event en uiteraard het goede doel! Zo kunt u hoofdsponsor worden van het event, een afstand sponsoren of een obstakel van de trail run ondersteunen. Daarnaast krijgt u de nodige exposure rondom het evenement. Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
205 keer gelezen

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Arjan uit de Bosch
Innervida Ontplooiingsarchitecten

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870