Leden kiezen RVOZ bestuur 2018-2022

Beoordeel dit item
(0 stemmen)


Tijdens de Algemene ledenvergadering werd na 9,5 jaar afscheid genomen van de voorzitter van de RVOZ Nicole Hofland. Ook Jesse Hartgring trad na 4 jaar af als bestuurslid.
Naast Benita van Wegen als Voorzitter van de RVOZ zijn er drie nieuwe bestuursleden toegetreden weten Arjan uit de Bosch, Robbert Roos en Sebastiaan Smit.

Op de volgende pagina (via lees meer) vind je de speech van Benita van Wegen.


De RVOZ vormt een platform.
Een platform voor discussie, ontmoeting en ondersteuning. Een knooppunt voor vele economische activiteiten in en om Zoetermeer. Een betrouwbaar ondernemers netwerk waar men krachten bundelt zodat nieuwe initiatieven ontstaan.
De RVOZ informeert.
Doormiddel van de bijeenkomsten waarbij informatie wordt verstrekt informatie, zoals onlangs over de AVG. (Algemene Verordening Persoonsgegevens). Wat betekent deze nieuwe wet voor jouw bedrijf? Op deze manier houden wij het bedrijfsleven actueel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
De RVOZ inspireert.
Denk daarbij aan de laatste lezing op de afgelopen nieuwjaarsbijeenkomst (van Rody Vonk) over: Hou van je probleem. En straks de interessante lezing van Ronald Mulder over Bitcoins en Blockchain en wat dit zou kunnen betekenen voor uw bedrijf.
En natuurlijk: De RVOZ verbindt.
Verbinding tussen ondernemers onderling. Verbinding met de gemeente Zoetermeer. Verbinding met het onderwijs. Verbinding met de regio.
Deze verbindingen willen wij nog sterker maken.
Nog sterker verbinden door het komende jaar samen te kijken naar wát ons bindt en welke vraagstukken we in de toekomst gezamenlijk kunnen aanpakken en oplossen. Nodig mij en de andere leden van het bestuur uit voor een kopje koffie en help ons daarbij!
Nog sterker verbinden om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de Sociaal Economische Agenda goed te belichten om op deze manier voor Zoetermeer een economisch verantwoord ondernemings- en vestigingsklimaat te behouden én te verbeteren.
Nog sterker verbinden door binnen de RVOZ meer krachtgroepen op te richten. Denk aan een krachtgroep detailhandel. Krachtgroepen die nieuwe ideeën kunnen aandragen welke kunnen bijdragen aan een groot draagvlak binnen onze vereniging met actieve en betrokken leden.
Nog sterker verbinden door verder te kijken dan onze gemeentegrenzen. Ondernemen doe je niet alleen. Ondernemen doe je samen. Klanten, opdrachtgevers en leveranciers houden zich net zo min aan gemeentegrenzen als ideeën. Daarom kijken we verder dan onze straat, onze stad of zelfs onze provincie. Door de verbinding met de regio te zoeken, zullen wij in Zoetermeer groeien. Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden willen wij onderzoeken. En wat is dan mooier om samen toe te werken naar ons 20 jarig jubileum?!
 
Op 2 juni 2019 bestaat de RVOZ 20 jaar. Dit willen wij vieren. Vieren met u allen, maar ook vieren met de ondernemers uit regio. Om elkaar beter te leren kennen, om van elkaar te leren, nieuwe relaties op te bouwen en om nog meer kruisbestuivingen te kunnen creëren.
Wij willen ook graag de besturen van de hele regio betrekken. Samenwerking is effectief en noodzakelijk om tot een hoger doel te komen. De RVOZ kan een verbindende rol in spelen in de samenwerking tussen de partijen.

Met trots deel ik u dan vanmiddag ook mee dat wij ter ere van ons 20 jarig jubileum “Het RVOZ Economisch Forum” willen organiseren.
Op “Het RVOZ Economisch Forum” zullen wij lezingen, discussies, workshops en masterclasses organiseren die ondernemers én hun stakeholders vooruit helpen. Dit alles omluistert door muziek, theater, cultuur, gezelligheid en een mooie afsluiting. Een fantastische uitdaging om samen met u en de hele regio te vieren dat de RVOZ al 20 jaar de verbinder bij uitstek is. Alle ideeën voor het programma van “Het RVOZ Economisch Forum 2019” zijn van harte welkom. Met elkaar kunnen wij er een grandioos feest van maken.  Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Graag maak ik u attent op de volgende handelsmissie. Deze vindt binnenkort plaats. Pijnacker Nootdorp zal Zoetermeer bezoeken. Wij hebben al een aantal mooie locaties, maar wanneer u graag de deur van uw bedrijf wilt openzetten en een mooie rondleiding kunt verzorgen spreek ons dan  vandaag nog aan.
Ik dank u hartelijk voor uw aandacht. Ik hoop u allen de komende tijd beter te leren kennen en ga er vanuit dat wij het komende jaar met elkaar een mooi succesvol en inspirerend jaar zullen hebben.

Benita van Wegen

Foto: Ron Jenner.
403 keer gelezen

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Arjan uit de Bosch
Innervida Ontplooiingsarchitecten

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870