×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 457 niet laden

Minister Arie Slob opent 5e editie van Zoetermeer On Stage

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
 Op 8 maart 2018 gaan ruim 200 beroepsbeoefenaren en circa 1000 vmbo-leerlingen in gesprek om het beroep, het bedrijf en elkaar beter te leren kennen en te ervaren wat de werkdag inhoudt. Minister Slob (Onderwijs) opent deze vijfde editie van het Beroepenfeest Zoetermeer On Stage.
 

Zoetermeer On Stage wordt georganiseerd in de Dutch Innovation Factory (Bleiswijkseweg 37E) in Zoetermeer waar ook wethouders Isabelle Vugs (Onderwijs) en Taco Kuiper (Arbeidsmarkt) de hele middag aanwezig zullen zijn als matchmakers voor de leerlingen en de beroepsbeoefenaren en de 2e en 3e ronde zullen openen. Om 16.00 uur wordt er afgesloten met een netwerkborrel voor deelnemende professionals en docenten.
 
Op 22 maart, de Doe Dag van On Stage, brengen de leerlingen een werkbezoek aan de professionals waarmee ze een match hebben gemaakt. Op deze wijze wordt er een nieuw (beroeps)netwerk gevormd tussen het lokale bedrijfsleven en hun toekomstige collega’s en medewerkers.
 
Zoetermeer On Stage maakt deel uit van het landelijke project VMBO On Stage. Dit project wordt ook in negentien andere regio’s in het land gerealiseerd onder het motto: “Alles mag je worden. Behalve ongelukkig. Beloofd?”
 
On Stage gelooft in de kracht van een persoonlijk, duurzaam en lokaal netwerk, en in het delen van toekomstdromen met jongeren. Heeft u een mooi beroep en wilt u ook deel uitmaken van het netwerk van deze jongeren en hun toekomstdromen delen? Kijk dan op www.zoetermeeronstage.nl/aanmelden
297 keer gelezen

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870