Verhuisbedrijf Henneken BV Beste Verhuisbedrijf 2016

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Henneken BV is een verhuisbedrijf wat is opgericht in 1870 en behoort daarmee tot een van de oudste verhuisbedrijven uit de regio. Vanaf dag een geloven de mensen van Henneken in een eenvoudige filosofie: “Doe je werk goed, dan komt de klant vanzelf terug.” En die klanten zijn nogal divers. Naast opslag en verhuizingen voor particulieren verzorgt Henneken (kantoor)verhuizingen voor instanties en bedrijven zoals de gemeente Zoetermeer, Siemens, de bibliotheek, scholen, Parnassia en zorginstellingen. Henneken werd in 2013 zelfs verkozen tot Zorgverhuizer 2013. En daar kwam onlangs een grote prijs bij.


Op vrijdag 15 april ontvingen Lauwrens en Tineke de Jong tijdens de jaarvergadering van de Mondial Groep de award Beste Verhuisbedrijf 2016 met bijbehorende wisseltrofee. Een terechte beloning en kroon op het werk van deze Zoetermeerse verhuizers.

Bij de Mondial Groep zijn in totaal zo’n twintig erkende verhuisbedrijven aangesloten. Enkele criteria voor het winnen van de award zijn uitstraling, collegialiteit, website, wagenpark en aantal opgeleide verhuizers. En niet in de laatste plaats de beoordeling van de klant. Want klantreferenties zijn erg belangrijk. Op de website ‘klantenvertellen.nl’ worden klanten uitgenodigd om een beoordeling te geven aan het bedrijf waar zij gebruik van maken. In totaal maakten zo’n 180 verhuisklanten gebruik van deze mogelijkheid met een gemiddeld beoordelingscijfer van 9,2. Lauwrens de Jong van Henneken BV is maar wat trots op zo’n beoordeling maar benadrukt dat het de medewerkers van zijn team zijn die deze prestatie leveren. Lauwrens: “Verhuizen staat in de stress-top-5. Mensen verhuizen vaak maar enkele keren in hun leven hetgeen het tot een stressvolle bezigheid maakt. Als je dan als verhuizers goed voorbereid voor de dag komt, afspraken nakomt en je werk goed doet geeft dat voor de klant een stuk rust en vertrouwen. In control zijn en die rust overbrengen, dat is belangrijk.” Als laatste werden ook de collega-ondernemers uit de Mondial Groep om een mening gevraagd. Die waren unaniem in hun oordeel dat Henneken BV dit jaar alle eer toekomt. Sommigen zeiden zelfs: “Hé, he, eindelijk.” Over twee jaar zal Henneken BV gastheerbedrijf zijn voor de jaarvergadering van de Mondial Groep.

Naast verhuizingen binnen Nederland is Henneken BV dé Engelandspecialist met jaarlijks zo’n 350 verhuizingen van en naar Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Dat zijn er gemiddeld zo’n 8 per week. Verder verzorgt Henneken BV verhuizingen in de breedste zin van het woord. ICT-verhuizingen inclusief aan- en afkoppelen, het verhuizen van complete servers, kabel management, verhuismanagement en handymanservice, zelfs speciaal liggend vervoer van personen voor de zorgsector in de verhuiswagen; Henneken verzorgt het van A tot Z.  www.henneken.nl
1460 keer gelezen

BESTUUR

Benita van Wegen (voorzitter)
Dierenboetiek Reinken

Astrid Kooij van der Does (penningmeester)
Senator Administraties & Advies b.v.

Bert van Vliet
Rabobank Regio Den Haag

Robbert Roos
Strix Varia Woord&Beeld

Sebastiaan Smits
Storytellers

REDACTIE RVOZ MAGAZINE

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RVOZ BIJEENKOMSTEN

DemiSec
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

SECRETARIAAT

DemiSec
Postbus 163
2650 AD Berkel en Rodenrijs
T +31(0)6 22 13 14 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
BTW NL808023627B01
KvK 27183870